Så kommer du igång

Vi har tagit fram en metod för dig som vill ha en rolig, tuff och funktionell träning där man hela tiden utvecklas. Flertalet av de som tränar hos oss gör det för att utveckla sina förmågor utan sikte på att tävla. För dig som ändå vill pröva dina "fighting skills" har vi några Sveriges främsta kampsportare som instruktörerna. Tillsammans med dem kommer vi att hjälpa dig att nå dina mål... välkommen!
Fredrik Halldén och Thabo Motsieloa ansvarar ytterst för klubbens tekniska utveckling och målbild.

Så tränar vi

För att bli en hygglig kampsportare är styrka, smidighet och teknik viktiga förutsättningar. Vi hjälper dig att utveckla dessa egenskaper. Inledningsvis får du övningar som ökar din rörlighet, styrka och kondition. Vi lägger stort fokus på grunder. Hur man står för optimal balans, hur man förflyttar sig under attack eller försvar. För att du ska få en så naturlig känsla som möjligt har vi mycket övningar parvis. Så småningom fogar vi samman övningar så att du inte bara slår och sparkar utan också lär dig olika sorters svep och nedtagningar.

Ungdomsträning

Ungdomsträningen vänder sig till de som är 11-14 år. Dessa klasser skiljer sig inte nämnvärt från vuxenträningen. Det är framförallt ålder och storlek som utgör skillnad. 
De flesta som tränar gör det för att det är kul och för att man mår bra av att hålla igång kroppen. Föräldrar brukar påpeka att det är bra med träning bara man klarar av skolarbetet. Vi kan inte annat än att hålla med, men det verkar snarare vara så att träning och studier går väldigt väl ihop. Vi har bland våra instruktörer, revisorer, civilingenjörer, statsvetare och studenter.

Barnträning

Vi tränar balans, koordination och kondition. Vi har samarbetsövningar, slag och sparkträning. Alla barn får lära sig räkna till 10 på kinesiska, vara en bra vän och visa repekt för varandra. En garanterat lärorikt och kul träning som är utformad och utvecklad för att tilltala barns lekfulla sinnen.

Barnträningen vänder sig till dem som är mellan 7-10 år.